ANDRÉ CITROËN CLUB DE CATALUNYA

Carrer del Pacífic, 19 loc. 2

08027 BARCELONA.


 

L'André Citroën Club de Catalunya va néixer el 1992 per agrupar els simpatitzants dels automòbils Citroën a Catalunya. Des de llavors ha anat creixent el nombre de socis que munten sortides, expedicions, viatges, visites culturals o gastronòmiques. Hi ha gent de tota mena, de totes les edats i de tots els pelatges. Acceptem a tothom que porti una mica d'humor Citroën a les venes. Ara som uns 180 socis actius.

Ens trobem el primer dijous de cada mes a partir de 2/4 de 9 del vespre al bar del Velòdrom d'Horta de Barcelona (al costat de la Ronda de Dalt). Tots els afeccionats a la marca Citroën hi són benvinguts, qualsevol que sigui el model del seu cotxe o encara que no en tinguin. Els socis munten les sortides que més els agraden i també participen en sortides d'altres clubs espanyols o estrangers.

El club edita cada trimestre el butlletí "GENTE ENCANTADORA", l'eslògan que va fer famós el Dyane i que encara es pot aplicar als incondicionals de la marca dels chevrons. Es recull tota la informació tècnica que es troba, bibliografia, fotografies, fulletons, anuncis, i també els contactes per a localitzar peces que semblen introbables.

Demaneu més informació a l'Apartat de Correus o bé per correu electrònic.