TROBADA A LLIÇÀ DE VALL

19 de juny del 2004

Text i fotos: Joan Picanyol

Causes de força major ens va impedir córrer el II Campionat de karts André Citroën Club -la pluja va deixar la pista com un vidre i no ens van deixar assecar-la amb els nostres sitruens, tal i com va insistir i tornar a insistir l'Àlex, però... res a fer.
Així que vam decidir anar a donar una volteta pel Vallès: Caldes- St. Feliu de Codines - Gallifa - St. Llorenç - Castellar - Sentmenat - Caldes i a dinar. Més contratemps a la sortida de St. Feliu: un acccident de l'autocar de línia amb un cotxe ens dóna temps de fer fotos, agrupar-nos i fer els comentaris de costum. Netegen el pas i continuem el recorregut, a poc a poc perquè la "furgo" del Carles Porta ens "porta" a tots a ritme de "furgo2cvdelsanysseixanta". A les dues tots al restaurant a dinar, sota el símbol de Citroën (uns chevrons als miralls), i el Fede que aprofita qualsevol oportunitat per la seva campanya per Bòsnia.
Vàrem quedar que el campionat de karts queda aplaçat per al setembre, amb els trofeigs inclosos i esperem tots que sota l'organització del Jordi Baixeras... si li deixen les bessones. Pert cert, esperant que la Raquel estigui en plena forma ben aviat. Apa Jordi, que plogui no és culpa teva!