SANT FELIU DE GUÍXOLS

Visita i clausura de l'Exposició de joguines Citroën

18 de gener del 2004

Text i fotos: Joan Picanyol

Diumenge 18 de gener, gairebé una vintena de Citroëns ens vàrem trobar per tal de visitar el Museu de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols, on hi havia una exposició de miniatures i joguines Citroën des del dia 6 de desembre.
El Sr. Tomàs Pla, propietari del museu, ens va comentar l'èxit que havia tingut l'exposició, ja que a la mateixa sala durant les festes de Nadal va estar el Patge Reial per tal de rebre les cartes als Reis de tots els nens. Això va permetre que, durant uns quants dies, els nens i els no tant nens quedessin embadalits mirant els cotxes de les vitrines.

Després els Sr. Tomàs Pla ens va fer una visita guiada molt interessant i ens va explicar moltes anècdotes sobre les joguines, l'edifici, els sostres, els terres, etc. i sobre els projectes d'ampliació del Museu. Tots els assistents vam gaudir amb les seves explicacions.

Un cop finalitzada la visita, vam anar a dinar. Per començar, unes amanides amb embotit i uns musclos al vapor i després 7 paelles. Semblava que hi havia molt arròs, però no va quedar ni un gra... Després de dinar, recollida de material (joguines i miniatures) i cap a casa.