SORTIDA A VALLGORGUINA

23 d'octubre del 2004

Joan Picanyol

Els que vam arribar de Barcelona i Tarragona anàvem tots d'estiu, el dia prometia bon temps i calor. A Vallgorguina, al matí no havien escoltat la previsió del temps i vàrem acabar tots buscant l'espai amb sol. Bromes apart, els de Vallgorguina ens varen preparar una sortida molt ben treballada (com és costum en ells), i a sobre el temps, esplèndid.
Un recorregut pel Montnegre, amb alguns camins que si per la nit hagués plogut... Renoi quina polseguera!
A St. Iscle, refrigeri per rependre forces... i mirar l'enlluernador flamant 2cv del Jaume Poch, que aixeca el capó i es forma un aixam al voltant a mirar, amb ciclista inclòs.
Anem baixant i baixant fins arribar al Maresme i al mar. El dia, el lloc i l'hora convidava a descapotar els 2cv, passejar tot xino xano per la costa amb la gorra - impossible de posar-se-la perquè era d'uralita, així com les ulleres de sol; és que pesaven massa- (és broma, eren a la bossa de regal per cotxe), i el fulard al vent, el cotxe brillant i enlluernant amb els cromats,... però anàvem tots amb els cotxes plens de pols dels camins. Arribem al far de Calella amb visita exclusiva per nosaltres, podem pujar a dalt i veure la platja plena de banyistes, i la platja nudista plena de culs.
Direcció a Arenys per anar a dinar, aparquem al port i cap al restaurant. Un dinar bo i original i la gent xerrant i xerrant fins a última hora de la tarda, petons, i despedides i fins una altra.
Gràcies als companys de Vallgorguina. Molt bé, uns quants més com ells i hem de fer les setmanes de tres dies laborables per poder tenir temps de gaudir dels sitruens!