TROBADA AMB LA PENYA MOTORISTA DE VILASSAR DE DALT

16 de maig del 2004

Text i fotos: Joan Picanyol

Esplèndid dia per la trobada de l'André Citroën amb els de la Penya Motorista de Vilassar de Dalt, i és que quan surten els "sitruens"... surt el sol.
A dos quarts de deu ens hem començat a trobar a l'aparcament de les Caves Parxet, un parell de tractions, dos DS, un DS cabrio, furgos, meharis, dyane i uns quants 2CV. Una bona representació dels models citroën, i a més a més acompanyats per un Mercedes bastant antic, un Morgan (?), i un Porsche (cotxes dels de l'organització). Més tard a Vilassar s'han afeigit un Topolino i un Citroën Rosalie. Total una trentena de cotxes, que ja feien patxoca.
Després de la visita a les caves (amb dos grups, perquè són petitetes), esmorzar. Bocata de pa amb tomàquet i pernil i unes copetes de bon cava. Sortida en caravana per la N-II (això no és cap novetat, sempre hi fas caravana) cap a Vilassar, volteta pel poble i fem cap al Parc de Can Rafart.
Exposició dels cotxes, parlaments del "presi" del Club, dels de la Penya Motorista i de l'alcalde de Vilassar. Mentrestant la paella es comença a fer, ja només fa falta tirar l'arròs.
Èxit de visitants al Parc per veure els cotxes. S'ha de dir que el nostre soci Jordi Baixeras no sabem si la "baba" que li queia era per la contemplació del cotxe dels seus somnis (el DS cabrio) o per la seva futura paternitat,... per partida doble (Felicitats!!).
Ens cruspim la paella amb bona gana. Mengem i xerrem... com sempre i el Fede que ho aprofita per recaptar ajudes per Bosnia, de mica en mica... Acabem amb els parlaments de rigor, agraïments mutus i per part de l'André Citroën entrega d'una placa commemorativa a la Penya Motorista Vilassar de Dalt. Després comença la desfilada cap a casa.
Donem les gràcies als organitzadors per una trobada magnífica, i a més el temps ens ha acompanyat.