III Concentració de cotxes clàssics al circuit de Catalunya


1 d'octubre del 2005

Text: Joan Picanyol
Fotos: Joan Picanyol / Josep Mª Sartorio

Encara que sembla que costi reunir uns quants citroenistes per les sortides, els que ens trobem ens ho passem d'allò més bé.
Al Circuit a més a més han vingut nous socis, un holandès, amb un preciós 2CV (?) transformat com un esportiu descapotable. Un Lomax, que va aprofitar per fer-ne promoció, ja que pensa importar-los o construir-los aquí per la seva venda. També uns francesos, apuntats a la sortida al darrer moment i que gràcies a les gestions-amistats d'en Jaume els hi van fer un passi per entrar.
El dia va acompanyar, molt de sol, calor, però com que devia ser l'últim dia d'estiu vam aprofitar bé fent un pic-nic, enveja de tots els altres clubs, i que segons fonts ben informades altres clubs també en van muntar perquè ja ens havien vist en l'anterior trobada de fa dos anys. Només ens van faltar uns quants para-sols més. L'ambient del dinar pic-nic, esplèndid. Van començar a córrer pel damunt de les taules (autèntiques-autèntiques de picnic dels anys 60-70) truites de patates, de xoriço (molt bona), carn arrebosada, i un quiche lorraine cassolà, fet per la Genoveva que va rebre les felicitacions de tothom. Cava a dojo (es veu que no havíem de conduir) i un vi francès amb una etiqueta molt curiosa, es veu que a cada caixa de vi les ampolles tenen diferent etiqueta (diferent tia, és clar). Les postres, aquí ja va ser el summum, sembla que el règim es començarà demà. Continuant amb exquisiteses, la Geno ens treu un plum-cake també cassolà fet per ella, que no en van quedar ni les engrunes. Vam decidir que la Geno fes una secció a la revista del Club anomenada "Les receptes de la Geno". Ja li recordarem el compromís.
Llarga sobretaula, molts petons per tots i cap a casa. Una trobada completa.