TROBADA A SOLSONA


10 de juliol del 2005

Text i fotos: Joan Picanyol

Les coses senzilles són les que millor funcionen, una quinzena de cotxes, no gaires compromisos, la gent que va una mica al seu aire, bon ambient i tot surt brodat.
Ens trobem tots al punt de concentració -bé, tots, tots és un dir, perquè algú es va perdre voltant mig Catalunya per arribar a Solsona; però va arribar a l'hora-. Després d'un esmorzar de forquilla i ganivet, vàrem anar a fer un tomb fins el pantà de St. Ponç, més que res per anar fent temps esperant que guarnissin a St. Cristòfol. Arribem a Solsona, fem una fila de Citroëns a la que s'hi afegeixen tres o quatre més de locals esperant que comenci la benedicció i ja veiem arribar a St. Critòfol en camió; al darrera, el mossèn i la banda de música. Benedicció i record (la medalla de St. Critòfol per penjar-la al cotxe).
Fem una volta en cotxe pel casc antic de Solsona, aparquem i tenim encara una horeta per fer fotos, badar o prendre una cerveseta. Cap a dinar (molt bo i molt bé per cert), i cap a casa.
Un altre cop felicitar a l'Adolf que s'ho ha currat, tot i que aquestes sortides són en les que la gent queda més satisfeta. Fins una altra.