I TROBADA CITROËN DS I... ELS ALTRES HIDRÀULICS CX, SM, GS, BX

3 de juny del 2006

Text i fotos: Joan Picanyol

Quan el Jordi va proposar de fer una sortida només per DS, a alguns els va semblar que això era discriminar una part dels socis, a mi la idea em va semblar molt bona.
El resultat, l'hem vist aquest dissabte: una vintena d'hidràulics Citroën, des dels Tiburons fins als XM pasant per GS's, CX's i SM's. Com es pot apreciar a les fotos eren impactants, i el més important, la participació de socis, i ex-socis (a veure si es tornen a fer del Club), que no venien a altres trobades (encara que algú ens va assegurar que a partir d'ara vindran més sovint). Al Club hi ha cabuda per a tots els models Citroën, i aquesta sortida ajuda a fer més rica la varietat de sortides i trobades que es fan per tots els socis, sigui quin sigui el seu model de Citroën o la seva idea de sortida amb clàssic.
Ens vàrem trobar al Parc Vallès. De mica en mica, i donant més voltes del compte per trobar-ho, varen anar arribant tots, ja teníem un lloc preparat per l'aparcament i en un parell d'hores en què vam estar per allà era un continu de visites de gent que estaba pel Centre Lúdic i se sorprenia pel conjunt dels Citroëns.
A les dotze en punt, que per això el Jordi va amb el cronòmetre en mà, vam sortir cap al Bages. Pel trajecte es va donar la casalitat d'haver d'anar darrera d'una grua de grans dimensions que semblava que ens anés obrint camí i a un ritme que no permetia que el grup es digregués.
Visita cultural al Monestir de St. Benet de Bages. Ja ens esperaven per la visita guiada, i amb dos grups, ja que el monestir és molt petit i no permet grups gaire nombrosos. Bona explicació de la història i del futur del Monestir.
Ara a dinar a l'Hostal del Camp de Sallent. Tothom xerrant amb tothom, que això és el que fa que una sortida sigui més interessant, i al final uns trofeus per al Citroën que venia de més lluny: en J. Coll de Queralbs amb DS (el de les teranyines) i pel Citroën més original: J. Bonjoc de Reus, encara que aquí hi va haver més dubtes i discussions, ja que el trofeu el podien haver guanyat d'altres amb la mateixa dignitat.
Res més, només animar al Jordi Baixeras, que com que sé que ha passat molts nervis fins que es va acabar la trobada, per molt que li diguem que és normal, sabem que hi ha moments en què l'organitzador pensa que "AQUESTA ÉS L'ÚLTIMA ". No passa res esperem venir a la propera que organitzaràs.
I perquè no sigui dit que tot era correcte, he de dir que -i és que no m'ho puc callar- la carn del dinar estava una mica dura i seca, però això no és culpa del Jordi.

P.D. Es va aprofitar l'ocasió per començar a animar als socis per al sopar d'aniversari del club el dia 7 d'octubre a l'hotel Bruc (sortida Montserrat de la N-II), i amenacem en continuar fent-ho en qualsevol ocasió, siguin sortides, comunicats, revista, etc etc. Volem que per l'aniversari vingui tothom, socis, ex-socis, amics, familiars i coneguts. Començarem a enviar informació amb la Revista.