PASSEJADA I PICNIC PER LA CONCA DE BARBERÀ


15 de juliol del 2006

Fotos: Joan Picanyol

PLANNING:
- 9.30h: ens trobarem a la sortida de l'autopista de Montblanc. D'aquí anirem fins l'Espluga de Francolí, Poblet i Castellfollit (20 Km).
- Esmorzar a Castellfollit, que és un espai natural dintre del bosc de Poblet equipat amb taules, cadires, espais per jugar els més petits, i una casa refugi per un cas d'emengència.Tot vorejat d'arbres i amb aigua fresca.
- Després d'esmorzar podrem fer diverses activitats: Els amants dels monuments podran anar a visitar el Monestir de Poblet (6€). Els que prefereixin veure la muntanya de Prades, podran fer un recorregut, des de Castellfollit, font dels Boixos, Els plans, Cugullons (refugi de muntanya, guardat) i Mola dels Quatre Termes, un dels punts més alts de Prades, amb una vista espectacular. De tornada passaríem a veure el poble de Rojals i de nou, però per un altre camí cap Els Plans i Castellfollit.
- 14.00h: Dinar a Castellfollit. A Castellfollit no es pot fer foc, però a 1 Km hi ha fogons habilitats, el que no trobarem és llenya al lloc, s'ha de buscar o portar carbó.