TROBADA PER FER EL CIM DE LA MOLA


21 d'octubre del 2006

Text: Joan Picanyol
Fotos: Joan Miquel Solé i Joan Picanyol

Aquesta va ser la sortida sitruen "sense sitruens". Bé, només un 2cv, el de la incansable Mª Àngels, i un C8 del Sergio i un Visa del Ricard, la resta amb el cotxe de cada dia. En total 18 persones disposades a caminar fins a la Mola.
El dia hi va acompanyar, esplèndid, un dia càlid de tardor. Esmorzem poca estona després d'haver començat el recorregut per tal d'agafar forces. Dues hores i mitja per arribar a la Mola, "algunes" incansables del 2cv - i no vull assenyalar ningú- ja no podien amb l'ànima, deu n'hi do la pujadeta final, que amb les pedres ho acabava d'arreglar. Però va valdre la pena, el temps, les vistes sobre Montserrat, el Montseny i el Pirineu valien la pena. Si el dia hagués estat més clar haguéssim pugut veure l'illa de Menorca. Dinem i cap avall que fa baixada.
Encara hi va haver algú a qui li quedaven forces, perquè van anar a fer el Montcau- les nenes del J.M. Solé les primeres, que l'Aina de tres anys va fer tot el camí d'anada i de tornada amb el Montcau inclòs. Nosaltres ja treiem la llengua, fa molt temps que vam passar els 20 anys.
La gent contenta, i ja vam quedar per fer el Montseny, el Tagamanent, el Puigmal i el Nou Creus, i fins i tot l'Everest.