II TROBADA DE CLÀSSICS CITROËN GIRONA-SILS-ST GREGORI


8 d'abril del 2006

Text i fotos: Joan Picanyol

En Pep i companys s'han esmerat per preparar una trobada, en què tothom s'hi trobés bé, i a més a més el dia primaveral ens hi va acompanyar.
Ens trobem davant del Museu Claret de Cotxes d'Època a Sils gairebé una quarentena de sitruens (2cv i derivats, fora d'algun company del Pep que va amb un Seat). Salutacions, abraçades veient a gent que feia temps que no ens trobàvem i una visita al Museu. Me l'imaginava més gran!! Tot ple de cotxes, posats amb calçador; com tinguin més adquisicions ja no sabran on posar-les. De totes maneres val la pena, crec que és una cosa única.
L'organització (perfecta) ens va donar un "full de ruta" per al recorregut que havíem de fer, més que res perquè cadascú anés una mica al seu aire per tal de no provocar cues per les carreteres. Tot va funcionar bé i ens concentrem, ara sí, per anar tots junts per una pista forestal (en perfecte estat) fins al restaurant. Allà fotos, acabar les xerrades amb els companys i... a dinar. Tot el menjador de la Carpa del Racó d'en Pep estava ple de sitruenistes. Al final una mica de parlament del Pep i sortejos, que sembla que anava per famílies, ja que gairebé tot s'ho van emportar entre dues famílies.
Només agrair al Pep i companys lo bé que va anar tot: l'organització, la gent i l'entusiasme que ens van encomanar a tots plegats. Ànim! Esperem tornar-nos a trobar l'any que ve.