XV ANIVERSARI DE L'ANDRÉ CITROËN CLUB


7 i 8 d'octubre del 2006

Text: Susana Amorós
Fotos: Joan Picanyol i Susana Amorós


Aquest any, el nostre Club fa quinze anys i dissabte passat ho vam celebrar tots plegats a l'Hotel Bruc. A la tarda vam començar a arribar amb els nostres Citroëns i el comité de benvinguda (Jaume, Elisenda, Joan, M. Rosa, Pablo i Geno) ens va rebre amb els braços oberts, una ampolla de cava elaborat especialment per l'aniversari de l'André Citroën Club i una bossa amb diversos regals.
Després de deixar les coses a l'habitació de l'hotel, vam tenir una mica de feina a fer un petit examen que constava de 50 preguntes tipus test sobre el món Citroën per tal d'esbrinar qui era el millor citròfil de la trobada. Tothom s'ho va prendre molt en sèrio i les taules del bar es van omplir ràpidament de gent comentant la jugada per tal d'encertar el màxim de preguntes... i la cosa no era gens fàcil!
La tarda es va passar molt ràpid entre vídeos citroëners, que ens recordaven vells temps al Club i converses animades amb gent que feia dies que no vèiem. De seguida es va fer l'hora de sopar i vam passar al saló; quin èxit, érem més de 120 persones! El sopar, va estar molt bé, un buffet lliure amb tantes coses per triar que no et cabien al plat i una taula de pastissos i dolços que va fer les delícies dels més llaminers i a més a més estaven boníssims! Al final del sopar, com que estàvem d'aniversari vam tenir pastís i tot, partit a mitges pel soci més gran i pel més jove!
Quan estàvem als cafès, va arribar un dels moments més esperats pels alumnes aplicats que havien fet el qüestionari citroëner: es va donar premis als que més encerts havien tingut i després tothom va poder comprovar si havia passat la prova o calia estudiar més! Aplaudiments als millors citròfils i reconeixement i agraïment als que han organitzat aquest fantàstic aniversari: el Jaume, el Joan, l'Elisenda, la M. Rosa, el Pablo i Geno i un recordatori als diversos presidents que ha tingut el Club, algun dels quals no va poder estar entre nosaltres però tots el portem al cor. Després, sobretaula i ball de fi de festa amb demostració de sevillanes per part d'alguna parella de socis de Tarragona.
L'endemà al matí, ens vam aixecar amb una boira típica de l'hivern lleidatà; feia fresca i l'ambient era força humit. Després d'esmorzar, vam posar en marxa els nostres Citroëns i vam anar cap a Montserrat. Vam aparcar de franc a dalt de tot, vora l'estació del cremallera, i això és tot un luxe que va costar força gestions i trucades de mòbil. Com que el temps no acompanyava gaire, per no dir gens, quina llàstima! només aparcar, ja va començar a venir gent de per allà a fer-se fotos amb els cotxes, clar com que no es veia res de res, fotografiaven els cotxes!
Nosaltres no ens hi vam quedar gaire estona, vam posar un parell d'espelmes i vam entrar un moment a la basílica que estava a tope perquè hi feien missa; feia fresca i no venia gaire de gust passejar pel carrer, així que els de Lleida i els de Tarragona vam marxar sobre les 12 de migdia... N'hi va haver uns quants que es van apuntar a la visita guiada però ja no els vam tornar a veure.
Per últim, m'agradaria dir que, tot i ser tanta gent, l'organització va pensar en tot i per això la trobada va resultar ser un èxit. I per això, voldria donar les gràcies a tots els que van participar en l'organització de l'aniversari, perquè tots ens ho vam passar d'allò més bé!