Ens hem trobat, una mica d'hora tot s'ha de dir, a la Selva del Camp. Després de les salutacions, qualsevol capó de 2cv aixecat és envoltat de seguida per uns quants socis (i sòcies) a fer-hi el tafaner,- es veu que no hem vist mai un motor de 2cv com aquest - encara que algun "ésser" (intel·ligent?) d'una altra galàxia no li feia gens de cas. De totes maneres el Salvi, que ja l'hem anomenat MOACC (el Mecànic Oficial de l'André Citroën Club) ha solucionat els problemes elèctrics del 2cv de la Roseline, que ja tenia a la meitat dels conductors de Barcelona emprenyats amb un 2cv d'una rossa francesa que no posava mai els intermitents.
Anem a esmorzar a l'ermita del Remei, la boira baixa, que s'anava aixecant ens anava mostrant una vall molt bonica.
I ara, recorregut per les muntanyes de Prades (només per carreteres asfaltades!!). La Riba, Farena, Capafons, Mont-ral, La Mussara, L'Albiol i la Selva del Camp. El temps ens ha acompanyat, perquè encara que ens anuncïin pluges cada dia, queda amb això: un anunci. Com que avui no ens feia cap falta la pluja, l'hem fet esperar per les vacances de la Setmana Santa.
Ara sí, després de cents de revolts arribem al restaurant de Pared Delgada. Mengem els calçots, a peu dret tal com marca la tradició, en un porxo vorejat de plantes i flors, tot molt bucòlic, i ja tips de calçots cap a dins del restaurant a continuar amb la tradició de menjar i menjar. Gran taula parada i de primer mongetes (fesols) amb botifarra, continuem amb carxofes i conill a la brasa, continuem amb carn de bè i escalivada, tot regat amb un bon vi i cava. Acabem amb les postres: rodanxes de taronges amb un almívar i uns grans flams casolans. Cafè i copeta. Sobretaula molt llarga de xerrar i xerrar tothom amb tothom, i petons i abraçades i cadascú a casa seva fins una altra trobada. Recordeu que d'aperitiu teniu cada segon dissabte de mes, trobada informal a Fontejau (Girona), i cada tercer dissabte de mes passejada i esmorzar amb el sitruén (consulteu agenda).
Organitzar una sortida, encara que doni una mica de feina, quan tens aquests resultats, és gratificant. Torno a felicitar la Loli i el Santi, per fer-ho bé i fàcil i animar als nous socis (i als no tan nous) a participar a la vida del Club, organitzant algunes sortides i trobades, aprofitant fires i festes del poble, per exemple, i a col·laborar amb fotos, articles, etc... a la revista i la web del Club.