3ª TROBADA AL MERCAT DE PROVENÇALS

6 de juny del 2009

Tercera trobada al mercat de Provençals. Aquest any no vàrem tenir la pluja prèvia per molt poc. De mica en mica va anar arribant la gent a la trobada, encara que al coincidir amb la Fira de Sils hi va haver alguns participants menys que l'any passat, de totes maneres força lluïda.
Els del Mercat, com sempre, molt atents amb nosaltres, ens preparen un esmorzar que encara es comenta pels foros d'internet. Cercavila per la Rambla de Guipúzcoa i un altre cop cap a l'aparcament del Mercat. Aixecada de capós per veure motors, reformes i fer els comentaris de costum sobre potència, velocitat i prestacions dels vehicles.
Com sempre l'André Citroën Club és el club amb més participants, amb 2cv, Dyanes, Meharis, Traction i un parell de SM, hi ha alguns siscents i unes motos del Club Sanglas.
Obsequis per als participants de part de la Junta de Concessionaris del Mercat, i al migdia cap a casa.Des de l'André Citroën Club donem les gràcies als organitzadors, especialment al Juan Antonio per tota la feina que ha fet, al Jordi i al Gabriel pel seu entusiasme i constància i la Marta, la directora que ho coordina tot, sense la seva empenta seria difícil fer la trobada anual.