CALÇOTADA A VALLS


25-27 de gener del 2013

Text: Abel Bes

Els dies 25,26 i 27 de gener del 2013 vàrem anar a la gran festa de la calçotada perfectament organitzada pels companys de Tarragona, el Ramon Puntos, l'Àgueda Galimany i,com no, la Mª Àngels Padullès.
La trobada va ésser multitudinària. Una macroconcentració molt ben preparada de la qual tots vàrem quedar molt i molt contents i amb ganes de tornar a repetir l'any vinent. No hi va faltar cap detall; la majoria era ben clara i és que quasi tot eren 2CV. N'hi havia de tots colors, de diversos anys i models diferents. A més varen aparèixer també algun DYANE, un GS, un LNA i un VISA, ah!!! i un C-8 familiar.
Divendres 25 els que venien de lluny ja vàrem arribar a l'Hotel Class Valls on ens esperaven amb els braços ben oberts per rebre'ns a mesura que anàvem arribant. Al capdavant del Sr. Magí Mallorqui (agraïments a tot el personal de l'Hotel). La veritat és que vam estar d'allò més bé durant tot el cap de setmana (¡vaja! era com si fóssim a casa nostra).
A la nit vàrem sopar amb els que havien arribat aquest dia i la veritat és que ens ho vam passar genial entre broma i broma.
Dissabte 26 ens ajuntàvem tots per començar la ruta fins al Monestir de Santes Creus, on teníem programada la visita guiada i on teníem reservat tot el parking per exposar els nostres sitruens (fotografies precioses per cert, mireu-les!). Tot seguit i amb ganes de menjar calçots (que la panxa ja ens començava a fer rau-rau) vàrem tornar a engegar les nostres joies per adreçar-nos cap al Castell de Rocamora, a Montferri, per degustar la Calçotada. A la tarda per fer baixar una mica el menjar tornàvem de nou cap a Valls on vam deixar els vehicles exposats al passeig de l'estació per fer una passejada per la ciutat. Tot seguit tornàvem a l'hotel a la nit a sopar i allà ja ens ho tenien tot preparat per quan arribéssim (vàrem tenir una sala només per nosaltres amb música inclosa) ¡¡¡ EI POCA BROMA !!!
Gresca i xerinola fins tard.
Diumenge 27 semblava que no s'acabaria mai el cap de setmana. Ens llevem per anar al centre de Valls a veure en directe tots els actes de la gran festa de la calçotada pels carrers. Tornem cap a l'hotel per dinar amb els que quedàvem, ja que molts només havien vingut dissabte a la calçotada de Montferri. Acomiadament a tots els participants, petons i abraçades a tots i fins l'any vinent.
Varen venir vehicles d'arreu de la península: del País Basc, Logroño, Segòvia, Alacant, Navarra i de totes les províncies de Catalunya: Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida.
Agraïments a tots els col·laboradors i felicitacions al Chef Angel (Hotel Class). En especial als fotògrafs Ramon Giner i Dolors Aixendri que ens han fet unes fotografies fantàstiques i un vídeo que també heu de veure. Aquí teniu també un resum del diari El Vallenc.

 

Club 2 CV from ram giner on Vimeo.