Curiositats

MODELS DE XAPES DE CAVA DE DIVERSES SORTIDES

Si algú està interessat en comprar xapes de cava, pot trucar a en Joan Picanyol al telèfon 93 714 59 92. Els models disponibles són els que apareixen a les següents imatges.
Si alguien está interesado en adquirir chapas de cava, puede ponerse en contacto con Joan Picanyol al teléfono 93 714 59 92. Los modelos disponibles son los que aparecen en las siguientes imágenes.
 

Fotografia extreta del calendari 2005 de la revista "el Jueves". Apareixia acompanyant el mes de març sota el títol "Grouñidos en el desierto" del dibuixant Ventura.

Què fer quan es trenca un embragament?
¿Qué hacer cuando se rompe un embrague?
What to do when clutch breaks?

Canviar-lo! ¡Cambiarlo! To replace it!


Fotografia d'uns amics de Sevilla que van trencar l'embragament a la sortida dels Amigos del 2CV de Madrid al Escorial. Mentre els altres esmorzaven, van canviar l'embragament en ple carrer.


Fotografia de unos amigos de Sevilla que rompieron un embrague en la salida de los Amigos del 2CV de Madrid al Escorial. Mientras los demás desayunaban, cambiaron el embrague en plena calle.


Picture from some friends from Seville, that broke the clutch in a meeting of Amigos del 2CV de Madrid to El Escorial. While other friends took their breakfast, they replaced the clutch disk in the middle of the street.